20 juni 2010

Loppisfynd


I Piteå besökte jag så klart på lördagen loppisen som är varje lördag under hela sommaren. Brukar alltid hitta ngt att köpa med mig. I år blev det 2 st hyacintvaser och denna söta stickade body. Vet bara inte riktigt vad jag ska med bodyn till ännu men kunde inte motstå den när den var så mjuk och söt. 


Gunilla

10 juni 2010

Up up and away

Manfreds kusin Oliver ska få denna kofta i doppresent i helgen, men dessa festligheter skall firas utan Manfred och mig för vi flyger, tillsammans med Gunilla, uppåt landet och firar vår lillasyster som tar studenten imorgon. Hurra för Oliver, hurra för Marika!

Mönster från drops garnstudio. Garnet är drops Nepal och stickorna jag använt nr 5.

Gudrun

8 juni 2010

Kanske ett fynd

Det har varit lite trögt här på bloggen ett tag. Håller på med en del projekt men de blir aldrig klara känns det som. Har kastat mig in i ett qvilt-projekt, tänkte virka mig en sommarkofta i bomull, men ångrade mig gällande mönster och vet inte vad jag ska hitta på nu. Jag har ju också lovat min kille att sticka en kofta åt honom, men jag är inte helt nöjd med garnet (och inte mitt handlag heller). Kanske har jag fyndat i alla fall, men inte lika bra som med nål och tråd förstås, turgumman där! Böckerna är köpta på antikvariat via nätet, runt 65 och 30 kronor styck, dock är det ju dyrt med porto så det blev inte lika billigt som jag tänkt mig från början, men fina är de.


Ett mobilfodral till en vän har jag i alla fall snott ihop av restgarner i drops alpaca. Snart kommer en bild på en doppresent till Manfreds kusin också, måste bara sy i knappar först.

Gudrun